*** Vrijwilligers gevraagd! Ben jij gek op dieren en wil je ze graag verzorgen maar je wil geen huisdieren ?????? Klik dan hier! ***

  C1000 Clubactie
| |
 
 
C1000 spek de club aktie
 
Hallo iedereen,

Zoals jullie weten was de C1000 “Spek de kas van je club” aktie ondertussen al afgerond, en met een succesvol einde. Ray, Mariette en ik mochten afgelopen zaterdag 27 juni aanwezig zijn bij de prijsuitreiking bij de C1000 Kerssies aan de Hogenkampsweg. Van alle 10 de clubs kon er maar 1 de beste zijn. En dat waren natuurlijk WIJ!!!

We hebben ons met zn allen de afgelopen weken ingezet om de aktie tot een succes te maken, Mariet en Ray hebben flyers uitgedeeld, Debby en ik hebben boodschappen ingepakt in ruil voor muntjes en Ciska en Leeroy hebben enkele keren met de konijnenknuffelbak in de winkel gezeten. Ook had Marcus 100 dvd’tjes gemaakt met hoesje, met leuke foto’s erop van de kinderboerderij, die we in de laatste week uitdeelde in ruil voor muntjes.

We zijn uiteindelijk geeindigd met inclusief de digitale muntjes op ruim 15000 stuks, wat betekende een bedrag van ruim 1550 euro. Dit werd zoals je op de foto kunt zien op een klein zakformaat cheque’je overhandigd, hehehe. Ook kregen we een mooie bos bloemen mee.

We kregen ook al geruchten te horen van het heugelijke nieuws dat deze aktie waarschijnlijk volgend jaar herhaald zal worden, dus daar ik ga natuurlijk voor zorgen dat we daar ook weer aan meedoen, als dat mag.

We hebben dankzij alle extra inspanningen van de laatste tijd, zoals de collecte, rommelmarkt, diverse kinderfeestjes en natuurlijk de C1000 aktie een mooi spaarpotje opgebouwd. Wat we natuurlijk oh zo goed kunnen gebruiken. En wat we ook een hele tijd niet meer hadden.

We bedanken iedereen voor hun hulp, of dat nou doormiddel van digitale muntjes was, of stemmen op ons in het begin van de aktie, of het inzamelen van muntjes in de winkel is gedaan.

Vele lieve Groetjes
Ruth en de rest van het Ramshorst team.

Updated: 04 juli 2009
 
  Site To Edit Website Beheer SysteemBROSIS IT diensten b.v.