*** Vrijwilligers gevraagd! Ben jij gek op dieren en wil je ze graag verzorgen maar je wil geen huisdieren ?????? Klik dan hier! ***

  Haiko Natuurlijk
| |
 

De Proefdag bij Haiko Natuurlijk

Afgelopen zondag 3 mei, waren wij van de Ramshorst aanwezig bij de open dag die Haiko hield in zijn winkel. Dit was mede georganiseerd door 1 van onze vrijwilligsters die werkzaam is bij hem in de winkel.We stonden buiten met enkele van onze geiten, de konijnen/cavia bak en Pico was ook nog een uurtje aanwezig om wat leuke tripjes te maken met kleine kinderen op zijn rug. Hij was voor de gelegenheid door Ray mooi geborsteld en opgezadeld.

Het weer was in de eerste instantie een beetje bewolkt, maar dat mocht de pret niet drukken. Gelukkig kwam al gauw de zon weer door. Deze middag waren in de winkel dingen te proeven die met geiten te maken hadden, zoals geitenijs, geitenkaas en geitenmelk. Hier hebben wij dus ook optimaal van geprofiteerd.

Er waren volop kinderen aanwezig die konijntjes of cavias wilde aaien, of 1 van onze kleine lammetjes wilde vasthouden. Deze middag hebben we van heel wat vriendelijke mensen dan ook een leuke bijdragen gekregen in onze vrijwillige bijdragen bus.
Voor fotos klik hier

Updated: 10 mei 2009
 
  Site To Edit Website Beheer SysteemBROSIS IT diensten b.v.