*** Vrijwilligers gevraagd! Ben jij gek op dieren en wil je ze graag verzorgen maar je wil geen huisdieren ?????? Klik dan hier! ***

  Heden
| |
 
Heden


Medio 1996 was het zover , de start van de bouw van de huidige stal is toen begonnen, gelukkig hoefde de verzorgers het niet zelf te doen maar werd de stal door proffesionals gebouwd. Wel werd er  meegedacht door de verzorgers zodat de stal aan onze wensen werd aangepast.
 

 
Zelfs sommige bomen verhuisden mee naar de nieuwe lokatie.
 

 
In dec 1996 zijn we verhuisd naar onze huidige lokatie aan de Hogenkampsweg,eerst in nood onderkomens (bouwketen dus) de oplevering van 29 november kon namelijk niet worden gehaald.
 

 
Na de ingebruikname, werd de stal in verband met het aflammerseizoen officieel geopend op 26 april 1997 ,inderdaad precies 11 jaar nadat de eerste palen op de oude lokatie in de grond waren gegaan. Daar staan we nu dus al weer een aantal jaren en met succes, door de nieuwe lokatie die er zoveel maal beter uit ziet dan de vorige trekken we meer bezoekers dan voorheen. We zijn daarom iedereen dankbaar die aan deze verhuizing een bijdrage heeft geleverd.
 
Voor meer foto's verwijs ik U naar het Fotoboek van oud naar nieuw op onze site.
 
Of kijk naar de onderstaande dia show.

Updated: 17 december 2008
 
  Site To Edit Website Beheer SysteemBROSIS IT diensten b.v.