*** Vrijwilligers gevraagd! Ben jij gek op dieren en wil je ze graag verzorgen maar je wil geen huisdieren ?????? Klik dan hier! ***

  Persbericht
| |
 

Ex-topmodel cover maart-magazine wehkamp.nl naar Buurtboerderij

Lammetje Bert, hét topmodel van de voorkant van de maart-magalogue én van een advertentie in het blad People, Planet Profit, is na zijn flitsende carričre geschonken aan Buurtboerderij  ‘de Ramshorst’ in Zwolle.

Drie keer per jaar adverteert wehkamp.nl in People, Planet, Profit, een blad voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, dat haar lezers erop wil wijzen, dat duurzaamheid niet een hype is van geitenwollen sokkenfreaks. In de wehkamp.nl-advertentie die in mei in dit blad verschijnt, werd gebruik gemaakt van lammetje Bert, dat zich tijdens de fotoshoot als een waar professioneel model ontpopte. Behalve in deze advertentie gloreert lammetje Bert ook op de cover van de magalogue, die vanaf 9 maart bij de consument op de mat ligt. De bij deze fotoshoot betrokken wehkamp.nl –medewerkers gunden lammetje Bert, vernoemd naar de art director, een waardig vervolg van zijn bestaan. Dat resulteerde in de adoptie van het lam en vervolgens in de donatie aan Buurtboerderij De Ramshorst aan de Hogenkampsweg in Zwolle.

Beheerders Mariette en Ray waren erg blij met deze donatie rond Valentijnsdag. Zeker toen ze hoorden dat wehkamp.nl ook nog met een sponsorbijdrage over de brug komt. Op de dag van verschijning zal wehkamp.nl bij het uitdelen van deze catalogus haar medewerkers namelijk om een bijdrage vragen voor de Buurtboerderij.

Art Director Bert Vrieling, die de fotoshoot leidde: “MVO zit in de genen van wehkamp.nl en is ingebed in ons dagelijkse werk, dát is de inhoud van de advertentie waar het lammetje een rol in speelt. Dan is een donatie als deze natuurlijk een logisch vervolg. Als je dan ook nog de beheerders van De Ramshorst blij kunt maken, is dat natuurlijk helemaal prima!”.
 
Aanvullend nieuws
inmiddels is Bert gearriveerd bij ons op de kinderboerderij kom hem snel bewonderen.
Hieronder enkele foto's van ons model in het Wehkamp blad.

Updated: 26 maart 2009
 
  Site To Edit Website Beheer SysteemBROSIS IT diensten b.v.