*** Vrijwilligers gevraagd! Ben jij gek op dieren en wil je ze graag verzorgen maar je wil geen huisdieren ?????? Klik dan hier! ***

  Rattenverhaal
| |
 

Het Rattenverhaal van de Ramshorst

Zoals u misschien al gemerkt heeft zijn de dieren op het moment dag en nacht buiten. Dit is vanwege het feit dat we samen met de Rova intensief bezig zijn met het verdelgen van ratten die wij de laatste tijd tegenkwamen in de boerderij. We zijn hiermee afgelopen donderdag 23 april mee begonnen.

De druppel voor ons was toch wel toen een kip en een nestje baby konijntjes het slachtoffer waren geworden van deze vieze beesten.

De geiten en pony’s blijven buiten, de konijnen en cavia’s zijn tijdelijk in de gastenverblijven ondergebracht. Simba onze kat is heerlijk met vakantie bij 2 van onze vrijwilligers, zie hieronder een foto van zijn goede zorgen (hehehe):

Ook de kippen blijven buiten in het ganzenverblijf, wat ze naar onze mening niet erg vinden. Natuurlijk zorgen we wel dat alle dieren ook nachts, of bij regen als ze dat willen ergens kunnen schuilen. En ook zijn ze altijd voorzien van vers water en hooi.

We hopen dat dit maar een weekje nodig is en dat we dan al een aardig eind opweg zijn naar een “rat “ vrije omgeving.

Updated: 26 april 2009
 
  Site To Edit Website Beheer SysteemBROSIS IT diensten b.v.