*** Vrijwilligers gevraagd! Ben jij gek op dieren en wil je ze graag verzorgen maar je wil geen huisdieren ?????? Klik dan hier! ***

  Rommelmarkt
| |
 
Rommelmarkt  6 juni 2009
 
Op zaterdag 6 juni hebben wij bij kinderboerderij de Ramshorst van 13.00-16.30 een rommelmarkt gehouden. De meeste vrijwilligers waren al in alle vroegte aanwezig en druk met de voorbereidingen van deze dag. Er was een heel groot springkussen aanwezig op het grasveld aangrenzend de kinderboerderij, die ook erg in de smaak viel bij enkele volwassene.
We hadden ook het culinaire hoogstandje van de dag wat bestond uit overheerlijke poffertjes, vers gebakken door Lettie en Sipke, deze kraam werd gesponsord door Haiko Natuurlijk. De hele middag gingen ze als warme broodjes over de balie.

Natuurlijk was er ook veel “rommel” aanwezig, waar ook gretig in gegraaid werd. Geschminkt kon er worden, Pico was volop in trek met het lopen met kinderen erop. Er was zelfs gelegenheid voor mensen om lekker aan een tafeltje te zitten en te genieten van een kopje versgezette koffie.

Deze middag was er ook gelegenheid om op de foto te komen met 1 van onze dieren en die meteen te laten afdrukken, er kon ranja uit een geit worden gemolken en er was een speurtocht en kruiwagenrace georganiseerd.
Kortom het was een fantastisch geslaagde middag die soepel en goed verliep, we hadden mooi weer en er werd zelfs gezellig muziek bij gedraaid wat bijdroeg tot de gezellige onderlinge sfeer die volop aanwezig was.
Er is deze middag een mooie opbrengst geleverd van rond de 600 euro, en we willen alle vrijwilligers en vrienden die hebben meegeholpen hartelijk bedanken voor hun inzet.
Voor meer foto's verwijs ik u naar ons foto boek of klik hier

 


Updated: 11 juni 2009
 
  Site To Edit Website Beheer SysteemBROSIS IT diensten b.v.