*** Vrijwilligers gevraagd! Ben jij gek op dieren en wil je ze graag verzorgen maar je wil geen huisdieren ?????? Klik dan hier! ***

  Sponsoren
| |
 

Sponsoren...sponsoren...

Al een flink aantal jaren beheren wij de Buurtboerderij "DE RAMSHORST" en zijn wij aangewezen op giften van donateurs en 1 keer per jaar een collecte. Toch komen wij door de hoge kosten van dierenartsen, stro, hooi, voer en andere vaste lasten STEEDS MEER GELD TEKORT. Dus zijn wij naarstig op zoek naar SPONSOREN.

Nu begrijpen wij dat niet iedereen zomaar geld overmaakt, dus zijn wij bereid om daar iets voor terug te doen, Maar hoe????

Zelf dachten wij aan sponsorborden aan het hek van onze Buurtboerderij op een zichtlocatie,

                                       

of een link op onze website of wat dacht u van een optreden met onze geiten voor kinderen bij b.v. een opening of een personeelsfeest.

Maar misschien heeft u zelf wel leuke ideeŽn. Over alles wat binnen onze mogelijkheden ligt zijn wij bereid te praten, voor alles is immers een oplossing.

Wij nodigen U daarom van harte uit om een kijkje te nemen op onze kinderboerderij, die geheel door vrijwilligers gerund wordt, zodat wij U enthousiast hopen te maken om ons werk financieel te steunen.

Wordt donateur / sponsor klik hier


Updated: 17 december 2008
 
  Site To Edit Website Beheer SysteemBROSIS IT diensten b.v.